DARKOVA PORODICA OTKRILA! Šokirani smo OVIM potezom Ane Sević , nismo se nadali da će to URADITI!

Članovi porodice Darka Lazića koji se bori za život posle teške saobraćajne nesreće, majka Branka, otac Milan, devojka Marina Gagić, ali i bivša žena Ana Sević, neprestano dolaze ispred odeljenja intezivne nege u bolnici u Zemunu.Međutim, pevača su do sada jedino uspele da vide majka i Ana.

Darkova rođaka Dušica kaže da je iznenađena što je Ana među prvima došla u zemunsku bolnicu da vidi svog bivšeg muža.

– Nisam očekivala da će Ana dotrčati u bolnicu. Iznenađena sam, ali dobro… Imaju dete, treba sada da bude uz njega – rekla je Dušica za Informer.

Sevićeva je i juče ceo dan bila uz Darkovu porodicu. Ona je dotrčala u bolnicu, bila je vidno uznemirena, bleda i iscrpljena.

Dok se doktori bore za život poznatog pevača, njegova koleginisa, i pevačica Milena Ćeranić objašnjava zbog čega on nije odlučio da prespava kod prijatelja, nego se tog jutra ustao i krenuo svojoj kući

Na pitanje voditeljke, zbog čega pevači u situacijama kada posle svirki i raznih nastupa kreću kući, ne uzmu taksi, ili nemaju vozača ili ne ostanu da prespavaju tu gde jesu, pevačica Milena Ćeranić kaže:

“Što se svirki tiče, ja sam prva ta koja voli da sa svirke ode kući i da spava u svom krevetu.To je jedna loša strana posla. Nije ni lako spavati svuda, ali ni voziti posle toga. Zato je dobro imati vozača. Meni se dešavalo da mi u takvim situacijama pada glava za volanom” – kaže Milena.

(Espreso.rs)

Add Comment