UDARNA VEST! Lekari se HITNO oglasili , izneli detalje o trenutnom STANJU Darka Lazića … UŽAS!

Ne žele da pričaju o jednoj stvariDarko Lazić teško je povređen jutros kada je automobilom sleteo s lokalnog puta nedaleko od Pećinaca, u momentu dok se kretao prema kući svojih roditelja u Brestaču.

Tom prilikom zadobio je višestruke prelome i hitno je prevezen u KBC Zemun. Polomljeni su mu jagodica i nekoliko rebara, pukla mu je butna kost i ima hematom na glavi.

Lekari su hteli odmah da ga operišu, ali su od toga odustali zbog mogućih komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sumnjalo se i na unutrašnje krvarenje, zbog čega su ga intubirali. Inače, još se ne zna kada će biti operisan.

– Lazićevo stanje sada je stabilizovano, ima politraumu i više povreda na različitim mestima – kazali su danas lekari KBC Zemun.

– Sazvan je konzilujum, pa ćemo ići korak po korak, da vidimo šta će biti. Ipak, na pitanje da li će pevač imati trajne posledice zbog ove nesreće, doktori nisu želeli da daju prognoze.

– Ne bismo još pričali o tome, bitno je da smo uspeli da ga stabilizujemo, o tom potom – kažu u KBC Zemun.

Folk pevač Darko Lazić, koji je jutros doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nije bio vezan sigurnosnim pojasom zbog čega je i zadobio teške povrede nakon što je njegov auto skrenuo sa kolovoza u livadu i prevrnuo se nekoliko puta.

Alo.rs

Loading...

Add Comment