NOVI SNIMAK KOJI TRESE SRBIJU! Medicinska SESTRA uhvaćena kako RADI OVU NEPRISTOJNU STVAR IZA ŠALTERA! Ogasio se Klinički CENTAR!

Ona to radi naočigled svih i uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo

Još jedan skandalozan video iz Kragujevca pojavio se na društvenim mrežama.

Snimak je iz čekaonice Kliničkog centra Kragujevac, a na njemu se jasno vidi da sestra koja radi na prijemu pacijenata puši cigaretu dok čeka da neko priđe šalteru.

Ona to radi naočigled svih i uprkos činjenici što je prema zakonu u Srbiji ovakvo ponašanje u zdravstvenim ustanovama zabranjeno i kažnjivo.

Iz ove zdravstvene ustanove saopštili su da su protiv zaposlene radnice pokrenute odgovarajuće disciplinske mere. Dodaju da je službenica na snimku dugogodišnji korisnik elekstronskih cigareta i postavljaju pitanje zašto se snimak tek sada pojavio u javnosti, kada je, kako kažu, nastao još u junu ove godine.

Naime, iz ove zdravstvene ustanove saopštili su da su protiv zaposlene radnice pokrenute odgovarajuće disciplinske mere.

Dodaju da je službenica na snimku dugogodišnji korisnik elekstronskih cigareta i postavljaju pitanje zašto se snimak tek sada pojavio u javnosti, kada je, kako kažu, nastao još u junu ove godine.

Šta vi kažete na sve ovo , koji je vaš sud po ovom pitanju , da li osobe koje su odgovorne za naše zdravlje treba da se ponašaju ovako!

Klinički centar Kragujevac, ovde je pušenje dozvoljeno

Opet Kragujevac! Gde baš za šalterom sestro slatka?

Posted by Samo da pitam on Monday, October 22, 2018

(Espreso.rs)

Add Comment