LOŠE VESTI! Darku Lazić otkazao VITALNI ORGAN , doktori u strahu , roditelji van SEBE!

Lekari se bore svim snagama. Zdravstveno stanje Darka Lazića gore je nego sinoć, a naredni sati su kritični za pevača! Naime, kako kaže Darkov prijatelj Miljan Vračević, pevaču je otkazao bubreg.

“Darku nije bolje, naprotiv. Gore mu je nego sinoć. Otkazao mu je jedan bubreg. Lekari se svim snagama bore za njegov život, učiniće se sve što se može učiniti”, kaže izvor.

Laziću je noćas, oko 4 sata ujutru pozlilo.

Darkov prijatelj za Telegraf je rekao da je sve u Božjim rukama.

“Sve je u Božjim rukama, doktori tu ne mogu ništa. Koliko je njegov organizam jak i koliko može da izdrži”, rekao je Miljan Vračević.

Podsetimo, Darko je juče ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, lekari su posle nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u veštačku komu. Nakon velike borbe lekara, uspeli su da stabilizuju stanje pevača ali i dalje se vodi životna bitka.

Pevač je zadobio serijsku povredu rebara, prelom butne kosti i ima hematom na glavi.

Alo.rs

Add Comment