Darko LAZIĆ je i dalje U KOMI! Medjutim PORODICA je presekla i DONELA iznenada ovu ODLUKU!

Darkovo stanje je bolje nego juče, mada još uvek nije stabilno i još uvek nije van životne opasnosti. Darko Lazić teško je povređen kada je juče automobilom sleteo s lokalnog puta nedaleko od Pećinaca, u momentu dok se kretao prema kući svojih roditelja u Brestaču.

Tom prilikom zadobio je višestruke prelome i hitno je prevezen u KBC Zemun. Polomljeni su mu jagodica i nekoliko rebara, pukla mu je butna kost i ima hematom na glavi.

Kako nezvanično saznajemo, postoji šansa da Darka Lazića porodica prebaci na VMA što je u ovom trenutku nemoguće jer je u komi.

Direktor bolnice o tome, navodno, ništa ne zna jer zvaničan dopis nije dobio ali je rekao da svako ima pravo da ide u koju god bolnicu želi.

Darkovo stanje je bolje nego juče, mada još uvek nije stabilno i još uvek nije van životne opasnosti.

Teške telesne povrede koje je zadobio, dovele su do stanja u kom se trenutno nalazi. Lekari su konstatovali da Darko ima hematom na glavi, povredu jagodice, devet polomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice. Danas je poslat još jednom na rendgen zbog sumnje da mu je probušeno plućno krilo, a upućen je i na dijalizu zbog bubrega koji ne rade punim intezitetom.

– Pratimo stanje i dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari su očekivane u ovakvoj situaciji.

Darko je od momenta kada je doveden u bolnicu u veštačkoj komi, u kojoj će ostati koliko god bude bilo potrebno.

Alo.rs

Add Comment