SLAVIŠA KOJI JE KUPOVAO PILIĆE U LIDLU opet DOMINIRA , sada KUPUJE ovu STVAR a 3 puta je jeftinija NEGO kod domaćuh PRODAVACA!

Svega desetak dana od otvaranja hipermarketa Lidl u Leskovcu bilo je potrebno da se profiliše kupovina u leskovačkim hipermarketima. Nadolazeće kućne slave podstakle su kupce iz okolnih leskovačkih sela da se obskrbe slavskim potrebštinama u zavisnosti od toga dali je trpeza „posna“ ili baš „masna parvoslavna“…

Srbi masovno odlaze u Republiku Srpsku da bi kupili zimske gume! Cene su povoljnije, ali to nije jedini razlog!

Slavišu iz obližnjeg leskovačkog sela smo po treći put sreli ispred ovog hipermarketa, kaže „ Ja se eto pretplatio na kupovinu u Lildu“, ali on stidljiv neće da se slika za novine…

„Ma za novine se slikaju „gradski seljaci“, a mi sa sela nemamo vremena za to, za te vaše novinarske vradžbine…“

„Došao sam po ajvar u Lidl, on je brate tri puta jeftiniji od ovog našeg „domaćeg“ što ga kobajagi spremaju moje komšike, a na pijacu ga krčme po 600 do 700 dinara po tegli. A tegle im čiste ubi bože. Ma nekako mi je njihov ajvar istog ukusa ko ovaj iz Lidla,nije ljut ali je jestiv. Kako brate da te žene spreme toliki ajvar za pijacu kad je paprika letos zbog poveće suše u naše selo sasvim „izgorela“, pita nas pomalo zbunjeno Slaviša.

“Lidlmanija” u Srbiji ne prestaje

Slaviša se kune u „časnu seljačku reč“ da ajvar iz Lidla mnogo dobro ide uz piliće i banane koje je kupio na otvaranju ovog hipermarketa u Leskovcu.

„Među prvima sam bio na otvaranju Lidla,došao sam u četiri sati izjutra pred njegovim vratima, ali vredelo je brate, kupio sam mnogo toga od hrane koje ću polako da „krckam“ celu zimu“, pohvalio se Slaviša na kraju kraćeg razgovora pa požurio put Južne Morave u svoje rodno selo.

alo.rs

Add Comment