NISU U PITANJU NI BATACI NI BANANE! Čovek je došao u LIDL i rekao dajte mi 130 KILOGRAMA…

Posle pet dana nakon otvaranja trgovinskog lanca “Lidl”, gužve ne prestaju. I dalje se kupuje na veliko. Sinoć je zatečen muškarac, u jednom beogradskom Lidlu, sa punim kolicima šećera u koja je nagurao tačno 130 kilograma šećera.

Nakon borbe za piletinu, bilo je jasno da se u rat za namirnice nisu odmetnuli obični ljudi koji bi da spreme ručak, već vlasnici malih privatnih radnji i tezgi na pijaci. Da je to tačno potvrdilo se odmah sutradan, kada se piletina iz nemačkog trgovinskog lanca mogla videti na tezgama u Srbiji po višim cenama i u nehigijenskim uslovima.

Prethodno je Novosađanin priznao da je kupio pola tone šećera jer drži market, pa da mu se isplati da u Lidlu kupi šećer jeftinije kako bi ga kasnije preprodavao.

Beograđanin, koji je kupovao po istom receptu, nije uzeo pola tone, ali ni 130 kilograma nije zanemarljivo.

Ako se uzme u obzir da je akcijska cena šećera bila 43,99, jasno je da kupac nije dao mnogo novca, a da će mu se možda vratiti i više nego što je dao.

Zavisi kakvi su mu planovi…

Prošlo je tačno pet dana od kada je Lidl otovorio svoja vrata kupcima u Srbiji. I pre samog otvaranja, u jasvnosti se podigla velika prašina, svi su želeli da zavire u jednu od 16 Lidlovih prodavnica koliko je otvoreno u Srbiji, a mi smo imali priliku i ekskluzivno vas proveli kroz prodavnicu Lidl na Voždovcu.

Alo.rs

Add Comment