ŠOK VEST! Ovome se niko nije nadao! Posle SASTANKA Vučića i Putina , Toma se odlučio da….

Bivši Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić, mogao bi uskoro da se politički reaktivira, prenosi Blic. Nikolić pokušava da okupi nezadovoljne naprednjake, članstvo i funkcionere, ali i opozicionare.

Budući da je broj nezadovoljnih Vučićem, njegovom politikom, a naročito njegovim kadrovima, izuzetno veliki, Tomina stranka bi mogla da nanese najteži udarac aktuelnom režimu do sada. Jednak udarcu koji je SNS svojevremeno zadao DS-u, iskoristivši ogorčenje naroda, ali i njihovih članova i simpatizera koji su ih kaznili apstinencijom na izborima.

Srbin. info je više puta pisao o tome da nezadovoljni članovi Srpske napredne stranke, koji dominiraju u partiji prepunoj preletača mahom iz redova „žutih“, G17, radikala, ne nasedaju više na lažna obećanja SNS funkcionera, kojima ih zasipaju od osnivanja 2008. godine, dok se oni enormno bogate zajedno sa funkcionerima iz Tadićevog režima.

Razočarani su time što se u Srbiji praktično ništa nije promenilo od vremena Tadića, a Vučićeva predizborna obećanja među članovima stranke odavno niko ne uzima za ozbiljno, tako da bi više nego rado pohrlili u „Tomino jato“. Tim pre što se većina aktuelnih članova i „upisala“ u SNS sledeći pre svega Nikolića, dok im se Vučić kao lider vremenom nametnuo.

Ukoliko Toma formira stranku uskoro, uopšte neće biti iznenađenje da najviši funkcioneri SNS preko noći promene „dres“, iako kod Vučića godinama uživaju sve privilegije.

(Srbin.info)

Add Comment