OVO JE HIT NAD HITOVIMA! Fanovi OPOZICIJE napadaju VUČIĆA što se SASTAO sa PUŠKINOM! Ovakvu BLAMAŽU nikada NISTE VIDELI!

Ekipa emisije “Kontravizija” autora i voditelja Lava Grigorija Pajkića ove nedelje anketirala je građane koji su se izjasnili da ne podržavaju sadašnju vlast pitajući ih da li su čuli da se predsednik Aleksandar Vučić susreo sa ruskim mafijašem i proizvođačem pušaka Aleksandrom Sergejevičem Puškinom
Opozicionari su imali teške optužbe za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Verovatno je trebalo nešto da se vrti na televiziji dok se dešava nešto bitno u pozadini.- No koment, šta reći. Verovatno će da proda još nešto iz naše svojine. I to njemu u korist.- Sve što je on uradio u životu je za mene katastrofa, kao i za svakog normalnog na svetu.

Svi anketirani su insistirali na tome da je lično predsednik Vučić izvukao korist od tog susreta i da će napraviti neki plan sa Puškinom, kao i da su videli fotografije Vučića i Puškina ovih dana.

– Nemam komentar na te slike.- Jesam, jezivo je to. Ništa pozitivno o njegovim delima.- Katastrofa, ništa lepo.

Opozicionari su “ruskom mafijašu” poručili da se zbog ovog susreta ubije.

Aleksandar Sergejevič Puškin (1799 – 1837) bio je ruski književnik. Mnogi ga smatraju za najboljeg ruskog pesnika i oca moderne ruske književnosti. Puškin je među prvima u Rusiji počeo da piše narodnim jezikom i distancirao se od romantičarske književnosti, popularne u zapadnoj Evropi.

informer.rs

Add Comment