BOLEST TEŽI OBLIK! Maca IZBACILA prepisku sa POZNATIM biznismenom, kada VIDITE kakve joj PERVEZNE GADOSTI piše biće vam MUKA! (FOTO)

I dok brojne javne ličnosti strahuju od toga da će neko medijima poslati privatne prepiske koje ima sa njima, Maca Diskrecija je bez problema objavila svoj razgovor sa, kako to ona kaže, “seksi biznismenom”
Na zvaničnom Instagram profilu, na kom starleta svakodnevno objavljuje skandalozne snimke na kojima je potpuno gola u raznoraznim izdanjima, osvanula je skandalozna prepiska sa neimenovanim biznismenom.

– Punio bih ti p*čku, i guzu, i usta non-stop! – piše joj biznismen, na šta Maca odgovara:- Baš volim tvoju k*tu!

– Realno si najbolja p*čka na Balkanu! Obožavam kad se nabijaš na moju k*tu, i kad pričaš kako voliš da te j*bem! Samo što pričam sad sa tobom dovoljno je da mi nabrekne k*ta u momentu! – poručuje on Maci, dok mu ona odgovara da “voli da sedne na njega.

– Hoćeš li da donesem vibrator, da ti ga nabijam u p*čku dok te j*bem u d*pe? – predlaže on, ali to rijaliti zvezda odbija.Biznismen potom predlaže Maci da je veže i muči, na šta mu ona poručuje:

– Može. Želim da budem k*rvetina!- Vidim da ću morati da ti dajem 1.000 evra nedeljno. Volim što kod tebe može sve – poručuje kasnije on u prepisci.

Šta reći na ovo osim da li ovakve osobe trebaju biti prisutne u javnosti biti uzor našoj deci!

Informer.rs

Loading...

Add Comment