AMERIČKI GENERAL PRIZNAO realno stanje STVARI i ŠOKIRAO AMERIKU , gradjani U STRAHU!

AMERIČKI GENERAL PRIZNANJEM šokirao američku javnost .AMERIČKI general – Džon Mjurej koji komanduje radom nad perspektivnim tipovima naoružanja – upozorio je da rusko oružje ima veći domet od onog kojim raspolažu Oružane snage SAD.

Precizirao je da Rusija ima prednost u dometu nas svim američkim oružjima, a Kina – „u mnogim slučajevima“. Posebno je apostrofirao rad i Rusije i Kine nad modernim raketama vazduh-vazduh namenjenih uništavanju američkih lovaca pete generacije F-35.

Naveo je i da ruska artiljerija ima veći domet od američke:

„Moskva je na tom planu postigla značajne uspehe i to za nas postaje zavrinjavajući signal“ – priznao je Mjurej.

Ovaj general nije krio zadovoljstvo što se SAD svojom novom strategijom nacionalne odbrane okreću pariranju drugim velikim silama jer su se proteklih godina preterano bavile pobunjenicima i teroristima.

Američki mediji, inače, pišu da je američka Komanda za specvijalne operacije ponudila grantove kompanijama koje se poduhvate da otkriju i poboljšaju tehnologiju mitraljeza ruske firme „Kalašnjikov“ i modernizovanog mitraljeza velikog kalibra „Utes“.

Drugim rečima: stimuliše ih da osvoje proizvodnju ta dva tipa ruskih mitraljeza.

Predsednik iranskog parlamenta, Ali Larijani, komentarisao je nedavno dostavljanje ruskog S-300 Siriji, kao i izraelske pretnje eliminacije istog.

Larijani ističe kako Izrael „neće biti u stanju“ da uništi S-300.

– Smatram da Izraelci nisu u stanju da unište taj kompleks. Takođe, verujem da su Rusi napravili dobar potez kad su dostavili S-300 sirijskoj vojsci čime štite i svoje interese, naročito nakon rušenja ruskog vojnog aviona – rekao je Larijani za vreme intervjua.

Intermagazin.rs

Add Comment