TUŽNA VEST! Dačić U ŠOKU , HITNO se oglasio posle UDESA svoje SESTRE!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da ga je supruga kroz suze obavestila o udesu njegove sestre Emice, tako da se veoma uplašio.

– Presekao sam se kad sam čuo, jer me je supruga pozvala kroz suze. Hvala Bogu, sve je u redu. Danas mi je majci rodjendan, posle očeve smrti, majka najviše vremena provodi kod sestre, nisam smeo ni da joj javljam ništa dok ne vidim da li je sve u redu – izjavio je Dačić.

Podsetimo, njegova sestra Emica Dačić lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić.U nesreći je pored nje povređen i saputnik, iz škode koja se kretala svojom trakom, kada je iznenada na njih naleteo jugo.

Vozač juga je udario u škodu, koja se posle udarca odbila i udarila u parkirani automobil.

Vučić uputio oštro upozorenje: Ako uđemo na sever Kosova, IMAĆEMO RAT sa NATO paktom!

Emica se se inače ranije bavila glumom, pa je poznata i da je glumila u seriji “Porodično blago” Dačićeva sestra tumači lik sekretarice Zorice koja radi u kancelariji kod sudije Ljubomira Starčevića poznatijeg kao Ljuba Ris.

Poslednji put na malim ekranima imali smo prilike da je vidimo u seriji “Miris kiše na Balkanu” gde je glumila Spaseniju.

Iza sebe ima više od deset uloga, ali nakon što se 2011. zaposlila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, oprostila se od glume.

Srbijadanas.com

One Response

  1. miha bukovac October 11, 2018

Add Comment