ŠOKIRALI SVE! Ceo SVET SIKĆE na AMERE , evo koja je KAZNA za RUSA HABIBA! Kakvi su to LJUDI!

OJADILI NURMAGOMEDOVA! Habib je DŽABE prebio Mekgregora! Ruskog borca ŽESTOKO kaznili (VIDEO)

Ruskom borcu Habibu Nurmagomedovu je već sada poznata kazna zbog nereda koji su nastali posle istorisjke borbe UFC u kojoj je Dagestanac pobedio Konora Mekgregora.

Rus Habib Nurmagomedov ostaće šampion UFC u lakoj kategoriji, ali će biti suspendovan, glasi kazna koju su mu izrekli Amerikanci.

Sportska komisija države Nevade mu je “zamrzla” dva miliona dolara honorara, a predsednik UFC Dejna Vajt je izjavio da će Rus biti sankcionisan zbog napada na Dilona Denisa.


– Oni su trenutno zadržali Habibov ceo honorar i priča se da će ga zadržati trajno. Mislim da to ne bi trebalo da se desi i da treba da uzmu 250.000 dolara. Habib će svakako zadržati titulu, iako će biti suspendovan. Suspenzija će trajati četiri do šest meseci, ali titula mu ostaje – rekao je Vajt za TMZ sports.

Da podsetimo, Habib Nurmagomedov pobednik je najveće borbe u UFC istoriji pošto je savladao u četvroj rundi ljutog protivnika Konora Mekgregora. Međutim, senku na meč bacila je tuča koja se dogodila neporedno po završetku meča, a u kojoj je učestvovala i publika!

Sada ostaje da se vidi samo kolika će kazna sačekati i Konora Mekgregora!

kurir.rs / kurir sport

 

Add Comment