OVO JE HABIBOVA KUĆA! Dok MEKGREGOR uživa u LUKSUZU , RUS spava na METALNOM krevetu i sedi na PLASTIČNIM STOLICAMA! LJUDI U ŠOKU!

OVO SU KUĆE KONORA I HABIBA: Dok Mekgregor živi u vili i spava na svili i kadifi, Rus sedi na plastičnim stolicama i noći na metalnim krevetima! (VIDEO)

UFC Borac Konor Mekgregor ubedljivo je poražen u borbi sa Dagestancem Habibom Nurmagomedovim i to u momentu kada je Rus napravio polugu na vratu u 4. rundi.

Kako bi lakše preboleo poraz ”Ludi Irac” je spas potražio u svojoj vili koju je kupio prošlo leto i koja vredi nekoliko miliona dolara.

Vila se nalazi u Marbelji, primorskom gradiću u blizini Malage u Španiji. Nalazi se u okviru zadivljujućeg kompleksa “The Heights” čija se vrednost procenjuje na 17 miliona evra. Samu vilu Mekgregor je platio vrtoglavih 1.5 miliona evra.

Za razliku od njega, Rus će proslavu svoje velike pobede, najveće u svojoj karijeri, proslaviti skromno u krugu svoje porodice.

Habib se ponosi svojom kućom koja se nalazi u njegovom rodnom selu Sildi na vrhu planine. Rus očigledno uživa u skromnosti, pa vidimo da su kreveti u ovoj kućići metalni, a stolice čak plastične. Jedino što je spekatkularno u ovoj kućici jeste pogled sa prozora koji se pruža daleko u daljinu, i bez sumnje bi bio inspiracija za mnoge umetnike.

Ako nam ne verujete, pogledajte i sami.

Kurir sport

Loading...

Add Comment