OVAKO MOŽE DA SE REŠI ali to NIKO NE SME DA URADI! Toma Fila otkrio jedini NAČIN da se REŠI SLUČAJ Jelene Marjanović!

Advokat je siguran da postoji samo jedna mogućnost da se sazna ko je ubica
Toma Fila, jedan od najcenjenijih srpskih advokata, tvrdi da slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) ide ka zastarevanju, nakon što je Apelacioni sud doneo odluku da rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića bude vraćeno na ponovno odlučivanje.

– Sud nema hrabrosti da donese odluku! Sve se odugovlači i ide ka zastarevanju. To je takozvani crnogorski recept, da se proces oduži kako bi se na kraju utvrdilo da je slučaj zastareo – kaže Fila i dodaje da protiv Zorana Marjanovića ne postoje dokazi, bez obzira na to što je u javnosti dugo predstavljan kao glavni osumnjičeni za ubistvo.

– Branio sam na više od 1.000 suđenja kada protiv optuženog nije bilo dokaza i kada sud nije mogao da sudi. Čim je Jelena ubijena, izjavio sam da ubicu neće otkriti ukoliko ga ne pronađu za 24 sata, a to i sada smatram – tvrdi advokat i dodaje da će ubica biti otkriven ako neko progovori!


– Ovakvo ubistvo definitivno nije mogla da izvede jedna osoba. Siguran sam da će se do ubice doći isključivo ako neko progovori. Bio sam branilac u slučaju u Rumuniji u kojem se ime ubice jednog čobana saznalo tek kada je čovek na samrti rekao da je izvršio egzekuciju. Rekao je da ne može da ode na onaj svet ako ne prizna zločin. Dok neko ne odluči da progovori, ubistvo pevačice neće biti rešeno – zaključio je Fila.

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rešenje o potvrđivanju optužnice protiv Zorana Marjanovića, koji se tereti za svirepo ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, i naložio Višem sudu ponovno odlučivanje.

alo.rs

Add Comment