ŠOKANTNO! Evo ko je NOV član predsedništva BIH , Bakir je mala BEBA za Džaferovića , ONO ŠTO JE URADIO U RATU je JEZIVO!

Prema prvim nezvaničnim rezultatima izbora bošnjački član Predsedništva BiH biće Šefik Džaferović, a mnogi ne znaju da je on jedan od najradikalnijih predstavnika tamošnjeg muslimanskog stanovništva.

Džaferović je tokom rata bio šef Centralne službe bezbednosti u Zenici. Pod njegovom komandom bile su i jedinice mudžahedina koji su ratovali na bošnjačkoj strani tokom rata.

Na prostoru koji je bio pod komandom Džaferovića, ubijeno je šest stotina Srba. Za zločin, naravno, nije niko odgovarao.BAKIR JE MALA BEBA: Evo ko je novi predstavnik Bošnjaka! ISLAMISTA POD KOJIM JE UBIJENO 600 SRBA

Po svemu sudeći, njegov prethodnik iz redova Bošnjaka, Bakir Izetbegović, deluje kao mala beba u poređenju sa stavovima Džaferovića koji su duboko ukorenjeni u islamskom fundamentalizmu i ekstremizmu.

U Bosni i Hercegovini danas su se održali izbori, osmi po redu na svim nivoima vlasti od proglašenja nezavisnosti te države 1992. godine. Pravo glasa imalo je 3.278.908 birača, koji su odlučivali između 7.497 kandidata, iz 128 političkih subjekata, koji su bili u trci za jedan od 518 mandata.

Građani BiH birali su članove Predsedništva BiH, predstavnike za Predstavnički dom BiH, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH, Predsednika i Potpredsednika Republike Srpske, i predstavnike za Narodnu skupštinu Republike Srpske, kao i predstavnike za Skupštine kantona u Federaciji BiH.

(Srbija Danas)

Add Comment