DODIK PROGLASIO POBEDU! A kada je REKAO sa kim će se PRVO SASTATI , svi su ostali u ŠOKU!

Aktuelni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik obratio se narodu nakon proglašenja pobede na opštim izborima koji su se održavali danas u Bosni i Hercegovini
On je tom prilikom rekao da je veoma zadovoljan rezultatima i da je upravo očekivao takav ishod glasanja i da će on biti novi srpski član u Predsedništvu BiH.

– Razlika između mene i Ivanića je 70.500 glasova. Dobili smo značajan broj glasova širom zemlje, pokazali smo dominaciju. Ivanić je kažnjen za kalkulantsku politiku – rekao je Dodik.

Dodik je poručio da je njegova pobeda “čista kao suza”.

On je rekao i da je neposredno pre toga razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji mu je čestitao na izbornoj pobedi.

– Mogu vam reći da je predsednik Vučić sa radošću primio ove rezultate – rekao je Dodik I podsetio na poruke protivkandidata Mladena Ivanića, koji je tražio da se Srbija ne meša u izborni proces u BiH.

– I nisu im pomogi ti silni njihovi Englezi da pobede – rekao je Dodik, koji je zahvalio Vučiću na čestitkama I istkao da će prvi njegov susret kao člana Predsedništva BiH biti sa predsednikom Vučićem.

– Prvi moj susret će biti sa predsednikom Vučićem, možda i pre nego sa mojim kolegama u Predsedništvu BiH – kazao je Dodik.

On je ranije najavio pobedu od oko 70 odsto glasova, što čini dominantnu većinu i snagu.

– Za moju partiju očekujem oko 40 odsto i to je nešto što nam daje sigurnost da ćemo pobediti. Verujem u veliku pobedu, i moju i Željke Cvijanović. Da nije nepristojno, već sada bih proglasio pobedu, ali sačekaćemo do večeras da to uradimo i formalno – ubeđen je bio Dodik neposredno pre izbora.

Predsednik Srpske Milorad Dodik rekao je ranije u ekskluzivnom intervjuu koji je dao za Sputnjik, odmah nakon što je glasao na svom glasačkom mestu u Laktašima kraj Banjaluke, da je protekla izborna kampanja bila naporna, jer je želeo da obiđe svako mesto i da ostvari direktan kontakt sa ljudima i da je to upravo i bio njego cilj, kako bi narod zna da napravi pravi izbor.

– Moja obaveza bila je da obiđem što je moguće više mesta. Za 28 dana imao sam 106 mitinga, dao trideset i nešto intervjua, radio svoj posao predsednika, imao desetine raznih sastanaka… Bilo je malo umora, ali, svakako, kada radite posao koji vam ide i koji daje dobar rezultat, postoji satisfakcija – kaže Dodik.

Informer.rs

Add Comment