SRDJAN DJOKOVIĆ ŠOKIRAO SVE! Englezi su hteli NOLETA za sebe , a kada vidite šta SU NUDILI zauzvrat neće VAM BITI DOBRO!

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTKRIVA: Novaku je Britanija nudila državljanstvo! EVO ŠTA SE DOGODILO

Imali smo raznih ponuda. Kada smo tu ponudu (od Britanaca) dobili mi smo se godina dana pre toga uselili u svoj stan posle 17 godina bivstvovanja u tuđim stanovima u Beogradu. Novac ne može sve da plati, kaže Srđan.

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog sportiste Novaka Đokovića, dao je svoje mišljenje o najvećem rivalu svog sina Rodžeru Federeru.

Srđan je gostovao u emisiji “Ćirilica”koja se emituje na TV Hepi! Novakov otac nije zaboravio Federeru kada je za našeg tenisera jednom prilikom rekao da je prevara, mada kaže da se Švajcarac promenio.

– Rekao sam tada da je Federer veliki sampion, ali mali čovek. To mislim i danas. U poslednje vreme je promenio odnos, video je da je pogrešio. Čak mu je i trener, videli ste kako ga je savetovao na Lejver kupu – rekao je Srđan Đoković.

Incident se desio pre 12 godina, kada je Srbija igrala sa Švajcarskom u Dejvis kupu. Novak je tada igrao protiv Vavrinke, a u petom setu je zatražio medicinski tajm-aut. Rodžeru se to nije svidelo, a kasnije je Srbina optužio da je prevarant.

– Ne verujem njegovim povredama. Ozbiljan sam, zaista. Mislim da je on prevara, kada se priča o tim povredama – rekao je tada Federer.

Pored toga Srđan je otkrio i da su Britanci želeli po svaku cenu da Novak uzme njihovo državljanstvo. Nuđeni su savršeni uslovi, međutim Srđan je rekao da nijednom nije bio u dilemi.

– Naravno da nisam bio u dilemi. Kako možeš da prodaš dušu zarad nekog novca? Da budemo Englezi? Pa kako bi to onda bilo, kako bi se pojavio ocu i da kažem ja sam od sada Englez i moja decu su… Imali smo raznih ponuda. Kada smo tu ponudu (od Britanaca) dobili mi smo se godina dana pre toga uselili u svoj stan posle 17 godina bivstvovanja u tuđim stanovima u Beogradu. Novac ne može sve da plati. Tako se i on ponaša. Ne može da dâ svoj lik i ime sponzorima“, rekao je Srđan gostujući u emisiji Ćirilica na televiziji „Happy“.

Moja žena i ja. Oni su hteli da upare Novaka i Marija i da godinama budu pobednici Dejvis Kupa. Što bi i bili. Ali Novak je Srbin, rođen je ovde. Bilo bi iliuzorno odmah pričati. Nisam im odmah to rekao, nego smo posle razgovora sa decom odgovorili. Novak je imao 19, Marko, 16 i Đorđe 11. Ja sam im rekao da imaju šansu da žive tamo, da imaju najbolje uslove na svetu. Znate koji je bio njihov odgovor? Pa nikakav ne postoji ta sila da se promeni ta situacija. Mi smo Srbi i ostali smo Srbi do kraja“,rekao je otac Novaka Đokovića.

(Novosti.rs)

One Response

  1. miha bukovac October 5, 2018

Add Comment