OVOG ČOVEKA ZOVU ZVER i nalazi se U ZATVORU ZENICA! Brat je VELIKE rijaliti zvezde kada ČUJETE koje ŠOKIRAĆETE SE!

Mali je broj onih koji znaju priču o ovom fantastičnom borcu…

Tomislav Spahović je bio jedan od najboljih MMA boraca na Balkanu. Momak zvani “Bosanska Zver” ponovo je aktuelan u javnosti, ali ne zbog sebe samog, već zato što njegov rođeni brat Benjamin trenutno učestvuje u rijalitiju Parovi.

Čak i on se izdaje za MMA borca, ali kako nam kaže stručni konsultant Dušan Džakić, to i nije baš tako:

– Benjamin nije borac, on je možda uradio par amaterskih mečeva, što ne znači da ste borac. Njegov brat Tomislav, s druge strane, sjajan je u tome što je radio i bio je najbolji na Balkanu u kategoriji do 92 kilograma, sve dok se nisu desili oni nemili događaji o kojima iz poštovanja prema njemu neću pričati – rekao je za Espreso.rs uvek raspoloženi Dule.

A, kakvi bismo mi to bili novinari kada nas ne bi zainteresovala takva izjava, pa smo morali i da malo istražimo koji su to “nemili događaji” lišili BiH jednog od najboljih MMA fajtera u istoriji ove države.

Tomislav Spahović, koji se trenutno nažalost nalazi u ozloglašenom zatvoru u Zenici, je 22. aprila 2016. godine u ulici Nusreta Prohića u Sarajevu počinio ubistvo tako što je ispalio pet hitaca u pravcu vozila u kojem se nalazio Amil Gec, a koji je usled zadobijenih povreda dan kasnije preminuo.

Spahović je sedam dana posle ubistva proveo u bekstvu da bi se na kraju predao policiji. Kamere postavljene na zgradu gde se ubistvo dogodilo zabeležile su kretanje osumnjičenih te momenat kada je ubijen Gec, odnosno kada je Tomislav “Zver” Spahović ispalio najmanje pet hitaca u pravcu vozila u kojem se Gec nalazio.

Za ovo krivično delo dobio je sedam i po godina u ozloglašenoj Zenici.

Pogledajte kako izgleda njegov trening u zatvoru… Ni robija ga nije sprečila da i dalje trenira i ostane prava Bosanska Zver!

PRIJE NEKOLIKO TRENUTAKA DOBIO SAM NAJBOLJI NOVOGODUSNJI POKLON…BOLJI NISAM MOGAO NI POŽELITI…IZ KPZ ZENICA NAZVAO ME MOJ PA NE ZNAM VISE NI KAKO DA GA NAZOVEM…BRAT JE MALA RIJEC…NAZVAO ME MOJ TOMISLAV SPAHOVIC…POSTO IMAMO GOTOVO ISTE PRIJATELJE A NEPRIJATELJE ISTE ZAMOLIO ME DA SVIM NJEGOVIM PRIJATELJIMA POZELIM SVE NAJBOLJE U NASTUPAJUCOJ 2017 GOD DA IH PROVEDU U ZDRAVLJU I RAHATLUKU SA SVOJIM NAJMILIJIMA I DA IM SE SVE ZELJE OSTVARE…P.S I JA LICNO PRIDRUZUJEM SE NJEGOVIM ZELJAMA I USPUT OBJAVLJUJEM JEDAN KRATAK VIDEO DA I PRIJATELJI I NEPRIJATELJI VIDE KAKO "THE BEAST" PROVODI ZATVORSKE DANE… ZAO MI JE DUSMANI ALI MOJ TOMO JE NESALOMLJIV KAO STO VIDITE….KOLIKO JE ON DOBAR I VELIKI COVJEK DOKAZUJE CINJENICA DA JE NASAO VREMENA I SJETIO SE SVOJIH PRIJATELJA DA IM POZELI SRETNU NOVU GOD…HVALA NEBESIMA STO TE IMAM…

Posted by Arlis Aro Nišić on Saturday, December 31, 2016

Koliko je veliki borac Spahović bio u nekim momentima svedoče i sledeće reči legendarnog Hrvata Mirka “Kro Kap” Filipovića.

– Vrhunski je ‘fajter’ i ima bombu u rukama. Pred njim je velika karijera ako bude uporan i discipliniran – napisao je tada Kro Kap.

Ako vam nisu samo Filipovićeve reči dovoljne, njegov skor govori sam za sebe. Spahović je u profesionalnoj karijeri ostvario osam pobeda i šest poraza, od čega je čak pet trijumfa bilo nokautom, a jedan predajom rivala.

– Molim vas, svi koji poznajete porodicu Spahović, nagovorite Benjamina da izađe iz Parova, jer sramoti svoju porodicu, a posebno oca koga znam i koji je sjajan čovek – rekao je Džakić za Espreso.rs.

Šta kaže naša cenjena publika, da li ste znali priču o bratu rijaliti zvezde Benjamina Spahovića? Inače, pratite Espreso.rs narednih dana, jer ćemo vam ispuniti želju da Dušan Džakić čita Tvitove u sebi u našoj specijalnoj rubrici Espreso Tviter.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment