SKANDAL! ISPLIVALO U JAVNOST! Šiptari nisu sami UPALI na Gazivode evo ko im je DAVAO podršku I POMOĆ!

Pre i tokom desanta kosovskih specijalnih jedinica ROSU na Gazivode, na nebu iznad Kosova i Metohije bile su tri bespilotne letelice Kfora, od kojih je jedna direktno pokrivala sever pokrajine, tako da Beograd isključuje mogućnost da ta vojna misija nije znala za suludu operaciju Hašima Tačija, pišu Novosti.

To, piše list, dodatno budi sumnju u tvrdnje međunarodnih snaga da nisu bile obaveštene o poseti, a njihova je obaveza da o sličnim kretanjima severno od Ibra odmah informišu naše zvaničnike.

– Dok su Tačijevi specijalci sa dugim cevima demonstrirali silu i sa puškama na gotovs maltretirali Srbe u Centru za razvoj sporta i ekologije, bili su pod budnim okom posade helikoptera Kfora, koji ih je nadletao, tako da pada u vodu priča da se nije znalo za brutalni upad kojim su pogaženi svi važeći sporazumi čiji su garant i NATO i Evropska unija – navodi se u tekstu.

Kako tvrdi izvor lista iz bezbednosnih struktura, specijalci iz Prištine su detaljno izviđali teren dva i po sata pre nego što je Tači došao na Gazivode.

– U širem rejonu bilo je raspoređeno 12 snajperista, a u područje hidroelektrane banulo je više od 100 do zuba naoružanih policajaca. Tako da su smešne priče iz Kfora da oni nisu znali šta se dešava u Zubinom Potoku – prenosi list.

 

One Response

  1. miha bukovac October 2, 2018

Add Comment