MAJA IMA DVA FAKULTETA A SVI JE PAMTE SA ŠABAČKOG VAŠERA! Evo kako je JEDNA mlada i obrazovana DEVOJKA završila kod DEDA u NARUČJU!

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom. “Prostitutka, ku*va”… samo su neki od “komplimenata” kojima su je častili.

Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena – konobarišući.

– Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim – priča Maja.


FOTO: PRINTSCREEN/ YOUTUBE

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

– Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban – iskrena je.

– Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće – dodaje.

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što je su je mnogi nazivala prostitutkom.

– Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala celu noć pod šatorom. To su besmislene priče – završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mesto.

(Kurir.rs/Telegraf Foto: YT Printscreen)

Loading...

Add Comment