500 HILJADA ljudi se ODUŠEVILO ovim DEČAKOM! Ono ZBOG čega svi PRIČAJU o MALOM BOŽI nema nigde na SVETU!

Negde početkom septembra u Srbiji, ali i Crnoj Gori, pa i na čitavom Balkanu viralan je postao video koji je nastao sasvim slučajno, i to na obroncima Lukavice kod Nikšića, a nosi snažnu poruku o radosti života, ali i pravim vrednostima, te skromnosti i poštenju.

Ime nasmejanog i dosetljivog Boža Filipovića preko noći odjeknulo je regionom, a više od pola miliona ljudi, koji su odgledali snimak čiji je ovaj školarac i glavni akter, imali su samo reči hvale i divljenja za njega.

Naime, novinar Miomir Maroš naleteo je na malog Boža, proćaskao sa njim o nesvakidašnjim aktivnostima, pa sve to podelio na svoj Fejsbuk profil, a vrlo brzo društvene mreže su se usijale.MOŽDA VAS ZANIMA…

Maroš je Boža nazvao “carem planina”, i to ne bez razloga – ovaj dečak zaista gospodari Lukovicom, čiji svaki pedalj poznaje i gde god da treba stiže na svom konju, i to potpuno sam.

Simpatični osnovac čak je i u školu zakasnio čitavih nedelju dana, a sve zbog obaveza i užitka na selu poznatom po Kapetanovom jezeru, jednom od najlepših na Balkanu. Božo vreme uglavnom prodovi pomažući roditeljima oko domaćinstva i čuvajući stado od 120 ovaca, a ne krije da ga ponekad stigne i umor.

Ovaj mališan nema ni Internet ni televizor, poput većine njegovih vršnjaka, pa na spavanje odlazi ranije, a dan mu počinje oko osam ujutru. Božo je, takođe, svima preporučio da posete njegov rodni kraj jer je “prelep i ima puno zelenila”.

Snimak je podeljen preko 4.000 puta, a dobio je pregršt pozitivnih komentara… I, zaista pravo je osveženje i melem za dušu znati da negde postoji neko ko ovoliko uživa u lepoti i jednostavnosti života.

Božo s Lukavice ❤Bliži se POLA MILIONA pregleda i hiljade dijeljenja !Božo je zaslužio dokumentarnu emisiju.Ovo je samo bio slučajan susret !

Posted by Miomir Maroš on Saturday, September 8, 2018

zena.rs

Add Comment