ŠOK! TAJNA DOKUMENTA CIE otkrila JEZIVU istiinu o dagadjajima DEVEDESETIH i ratu U BOSNI!

Dokument CIA pod naslovom „Vojničke snage u bivšoj Jugoslaviji“ od 1. jula 1993. godine je objavljen, a u aneksu I obrađuje se tema mogućih terorističkih napada, od strane Srba, u slučaju strane intervencije, a Amerikanci su već tada napisali da će muslimani biti najveći gubitnici rata u Bosni i da će zbog toga predstavljati najveću terorističku pretnju za SAD.

Amerikanci su naveli da su najveća teroristička opasnost za interese SAD četiri osobe i vojnici iz njihovih jedinica: Željko Ražnatović Arkan, Kapetan Dragan, Vojislav Šešelj i Dragoslav Bokan.

U dokumentu se navodi da njihovi vojnici imaju pristup oružju i eksplozivu, a da su neki od njih izvežbani u izbegavanju policije i putovanju pod lažnim dokumentima.

– Oni su sposobni da sprovedu terorističke akte protiv američkih interesa u bivšoj Jugoslaviji, zapadnoj Evropi i moguće i u SAD, Delegacija, iako verovatno ne protiv dobro branjenih diplomatskih i vojnih postrojenja. Neki članovi Arkanove grupe možda planiraju terorističke napade u SAD i zapadnoj Evropi – navodi se u dokumentu.

U dokumentu piše i da su posle bombardovanja Svetskog trgovinskog centra 1993. godine, „mnogi Srbi van Srbije izneli mnogo terorističkih pretnji“.

Međutim, najšokantniji deo dokumenta predvideo je šta će se desiti muslimanima u Bosni!

– Na duge staze, bosanski muslimani, koji će najverovatnije biti najveći gubitnici rata u Bosni, mogu postati najveća pretnja – piše u dokumentu i navodi se veza muslimana u Bosni sa Hezbolahom.

Ovo se ispostavilo kao istina, u Bosni su muslimani najviše stradali, a bili su podstaknuti upravo od strane Amerikanaca da krenu u krvavi sukob!

Aliji Izetbegoviću je, pre rata, ponuđeno da bude prvi predsednik ravnopravnih naroda i ravnopravnih republika, on je to prihvatio, a onda je na nagovor Amerikanaca odbio ponudu i započeo rat u Bosni.

(Srbija Danas)

Add Comment