ŠIPTARI KAO IZ CIRKUSA! Ceo SVET priča o TOME kako je PACOLI zaskočio TRAMPA! Plakaćete od SMEHA!

Na snimku koji je Pacoli objavio na svom Tviter profilu, vidi se kako je Pacoli uspeo da “uhvati” američkog predsednika u prolazu
Bedžet Pacoli, ministar u prištinskoj vladi, boravio je u Njujorku tokom Generalne skupštine UN, gde se između ostalog susreo i sa srpskom premijerkom Anom Brnabić.

Pacoli se ipak nije susreo samo sa našom premijerkom, već se na Tviteru pohvalio susretom sa lider SAD Donaldom Trampom.

Na snimku koji je Pacoli objavio na svom Tviter profilu, vidi se kako je Pacoli uspeo da “uhvati” američkog predsednika u prolazu, dok je išao hodnikom.

Tramp se na kratko zaustavio da se rukuje sa Pacolijem:

Kosovski ministar trenutno boravi u Njujorku gde se juče održala Generalna skupština UN, na kojoj su govorili mnogi svetski lideri.

Ipak, njegovo rukovanje sa Trampom su mnogi na društvenim mrežama ismejali, jer na snimku deluje kao da je Pacoli “vrebao” Trampa kako bi se bar na kratko pozdravio sa njim.

Pacoli je u Njujorku prišao i srpskoj premijerki dok je davala izjave medijima i pozdravio se s njom. Ona ga je pitala kako i od koga je dobio dozvolu da boravi u Ujedinjenim nacijama. Šta reći osim da su šiptari cirkus , i to onaj najjeftiniji vašerski.

(Espreso.rs)

Add Comment