NEMAČKI MEDIJI BRUJE O MIRI ŠKORIĆ! Kada čujete ŠTA JE REKLA o NATO paktu ŠOKIRAĆETE SE!

Mira Škorić je nedavno izjavila da će se pridružiti građanima koji će u oktobru tužiti zemlje članice NATO koje su 1999. godine bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom, zbog čega se našla na meti svetskih medija.

Naime, njena izjava izazvala je buru komentara zbog čega je jedan portal u Nemačkoj pisao o njoj.

Oni su preneli sve Mirine izjave koje je tim povodom dala, objavili njenu sliku i izazvali buru komentara i oprečnih mišljenja kod tamošnjih čitalaca.

Podsetimo, Škorićeva je na manifestaciji u Leskovcu održala sjajan koncert, nakon kojeg je odgovarala na brojna pitanja novinara, pa se između ostalog osvrnula na svoju bolest.

“Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pevam iskreno”, rekla je pevačica i otkrila da je čak četiri puta operisana zbog kancera, a pridružiće se građanima koji će u oktobru tužiti zemlje članice NATO, koje su 1999. bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom.

“Naravno da treba da se tuži! Sve su nas potrovali! I ne samo da se tuži, već da ih za uši dovučemo u naše bolnice i provedemo ih kroz onkološka odeljenja na kojima leže deca. To je strašno! Vi ne znate koliko su to divna i pametna deca, a moraju da se bore sa nečim što ih izjeda”, prokomentarisala je pevačica.

Alo.rs

Add Comment