ISIDORA BJELICA otkrila koje namirnice je JELA i od ČEGA je dobila RAK , iznenadićete se!!

Upozorenje Svetske zdravstvene organizacije (SZO) da mesne prerađevine izazivaju rak, ne treba, naime, shvatiti bukvalno, odnosno da je svo meso kancerogeno. Istraživanje SZO, tačnije njihove agencije za istraživanje kancera (IARS), odnosi se, naime, samo na mesne prerađevine kao što su viršle, paštete, šunke, kobasice i ostale proizvode industrijskog porekla.

Osnovni razlog za to jeste što, u njima u stvari, ima najmanje mesa, a najviše hemije, tačnije veštačkih aditiva, konzervanasa, emulgatora, pojačivača ukusa, boje i mirisa i drugih dodataka, koji se u toku prerade stvaljaju zarad oblika i boljeg ukusa.

To praktično znači da suvo meso koje ste sami sušili, kao i slanina iz domaće, kućne radinosti, nije kancerogena, osim ako i u njih ne ubacujete dodatke koje koriste mesne industrije. Takođe, ne treba da se odreknete ni šnicle, bilo da je ona svinjska, goveđa ili teleća, s obzirom na to da crveno meso nije stavljeno na crnu listu na kojoj su mesne prerađevine.

Nakon što je svet šokirala informacija sa Svetska zdravstvena organizacija navodno namerava da slaninu, kobasice, i druge mesne prerađevine poroglasi za kancerogene, oglasila se i Isidora Bjelica, koja je na svom Tviter profilu navela šta misli o celoj ovoj priči.

Isidora, koja se već godina leči od raka, je napisala:

 

Loading...

Add Comment