NA OVIH 150 MESTA SU BACANE OZRAČENE NATO BOMBE! A kada VIDITE gde se 11 još UVEK nalaze ŠOKIRAĆETE SE!

Od ’99. godine procenat obolelih od malignih oboljenja povećao za 110 procenata.Od agresije na SR Jugoslaviju 1999. godine na teritoriji Srbije ima 150 lokacija na kojima je ostao veliki broj NATO-ovih neeksplodiranih bombi, a od toga se na 11 lokacija nalaze u rekama Savi i Dunavu.

Pojedini stručnjaci ukazuju na kobnu povezanost između NATO bombardovanja i porasta obolelih od raka u Srbiji, a o tome najbolje svedoči činjenica da se od ’99. godine procenat obolelih od malignih oboljenja povećao za 110 procenata.

Komisija za utvrđivanje posledica NATO bombardovanja radi na otkrivanju istine o zagađenju tla, vode i vazduha česticama osiromašenog uranijuma, i pokušaće da osvetle uzročno-posledičnu vezu između NATO bombi i porasta malignih oboljenja, ali i muškog i ženskog steriliteta, povećanog broja muškaraca koji nisu u stanju da proizvode zrele reproduktivne ćelije. Postavlja se pitanje da li će naši potomci rađati decu sa različitim psihofizičkim poremećajima, takođe zbog posledica bombardovanja.


FOTO: PRINTSCREEN / YOUTUBE

Tvrdnje mnogih su da upravo neaktivirane bombe iz 1999. godine još uvek ugrožavaju zdravlje ljudi u Srbiji, da je količina bombi koja je bačena je značajno povećala procenat radijacije, a samim tim i procenat obolelih od malignih bolesti.

Posle svega nam preostaje samo da se nadamo da će nekim Božijim čudom da nas zaobidje radijacija i da nećemo u tolikoj meri stradati.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment