PA OVO JE NEVIDJENO! Evo ŠTA JE ŠIPTARSKA policija SAOPŠTILA NAKON posete predsednika VUČIĆA!

Kosovska policija saopštila je da, tokom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Srbima na KIM, nije bilo nijednog incidenta!

Iako su veterani terorističke organizacije OVK pucali kod Srbice, blokirali kamionima, bagerima i balvanima puteve koji vode do sela Banje i time zabranili Vučićevu posetu ovom mestu, novinare gađali kamenicama i staklenim flašama i palili automobilske gume na saobraćajnicama, u zvaničnom izveštaju KP navodi se da je poseta prošla mirno i bez incidenata.

– U skladu sa odlukom zvaničnika iz Prištine o Vučićevoj poseti Dreničkom kraju, preduzeli smo sve neophodne mere pa do te posete nije došlo. Vučić je Kosovo bezbedno napustio u 13:50h na prelazu Jarinje – navela je policija.

Upravo je poseta selu Banje otkazana zbog brojnih incidenata a odmah zatim Kosovska policija i KFOR oglasili su se saopštenjem u kojem su naveli da predsedniku Vučiću ne mogu garantovati bezbednost. Ipak, KP još jednom navodi da incidenata nije bilo.

– Održali smo red i opštu bezbednost, situaciha je bila mirna i stabilna i nije prijavljen nikakav incident – stoji u saopštenju Kosovske policije.

Add Comment