OVO JE JAKO TUŽNA VEST! Šumaherov rodjak KONAČNO otkrio ŠTA je sa MIHAELOM!

Legendarni vozač Mihael Šumaher može da sedi u kolicima, ali i redovno plače kada gleda kroz prozor, otkriva član njegove porodice

Šumaherov rođak, koji nije želeo da otkriva identitet, kaže za “Pari mač” da je nekadašnji šampion Formule 1 svestan svega, ali da i dalje ne može sam da se pomera.

Iako familija slavnog Nemca na sve načine čuva informacije o njegovom lečenju, jedan od njegovih rođaka tvrdi da mu se zdravstvena situacija malo popravila.

– Iako ne može sam da se pomera, situacija se malo popravlja. Mihael je svestan svega što se dešava oko njega. Uvek reaguje kada sedi ispred prozora. Njega porodica dovede u kolicima do prozora kako bi mogao da gleda panoramu i Mihael redovno plače u tim trenucima – otkriva Šumaherov rođak.

Međutim, Šumaherov dugogodišnji menadžer Vili Veber nije optimista po pitanju oporavka bivšeg šampiona.

– Oplakao sam Mihaela i zatvorio to poglavlje, inače bih poludeo. Ne mogu tako da živim, ovako mi je mnogo lakše – poručuje Veber.

Šumaher je 29. decembra 2013. doživeo nesreću na skijanju u francuskom Alpima i tom prilikom je pretrpeo ozbiljno oštećenje mozga. Posle pada je bio u indukovanoj komi iz koje je probuđen u junu 2014. godine. Zatim je iz bolnice u Lozani pušten na kućno lečenje.

Informer

Add Comment