AKO PRIMETITE OVO ZNAJTE DA VAS CURA VARA: OVO SU NAJČEŠĆI ZNAKOVI

Pretjerana ljubomora krivac je mnogim prekidima, no što kada vaše sumnje nisu samo plod nesigurnosti i mašte? Donosimo popis znakova koji će vam pomoći otkriti ima li vaša draga možda još nekoga osim vas.

Gubi interes za seks

 

Ovo je tek blago rečeno, jer seksa sada gotovo da i nema. Dok vam ranije nije trebao poseban razlog da se pohvatate bilo kad i bilo gdje sada se takvih situacija prisjećate sa suzom u oku. Neovisno da li je samo izgubila interes za vas ili dok vi glumite zločestog dečka igrajući GTA V njezine potrebe zadovoljava drugi, krajnje je vrijeme za razgovor.

Sve više pažnje posvećuje svom izgledu

Vaša “mala prasica” odjednom postaje pravi fitness freak. Teretana, zumba, zdrava prehrana mogu biti samo neki od znakovi da je bacila oko na drugoga.

Iz šopinga se vraća vrećica punih nove garderobe i seksi donjeg rublja. To je za svaku pohvalu ako si ti taj koji skida njezin novi grudnjak i čipkaste gačice.
Skriva mobitel kao zmija noge

Skriva mobitel od vas? Uvijek je na vibri? Ne odgovara na telefonske pozive kada si ti u blizini? Ovo su samo neki od znakova koje ne biste smjeli uzimati zdravo za gotovo predugo. Pitajte ju o čemu je riječ.

Ah taj Facebook

Iako možda samo chata s drugaricama znakovi upozorenja mogu biti i ako naglo mijenja navike kada su u pitanju internet i društvene mreže. Za računarom je uglavnom kasno navečer, kada ti zaspiš? Više puta se dogodilo da gasi računar ili minimizira chat kada ulaziš u sobu?

Inicira svađe, stalno je napeta?

Nekadašnja idila u vezi davno je iščezla? Naglo mijenja raspoloženje, započinje sa svađama prije nego što izađe iz kuće ili pred sam kraj telefonskog razgovora? I naravno, ti si kriv? Ako se slučajno usudiš posumnjati da ti nešto skriva reći će ti da imaš bujnu maštu ili će čak tebe optužiti da je varaš.

Postaje pravi party freak

Odjednom je naglo počinju zanimati izlasci i višesatne kafe s prijateljicama koje ranije nije htjela ni za prijatelja na Facebooku? Iako je potreba za izlascima normalna i trebali bi je podržati pripazite ako počinje mucati kad je pitate gdje je bila i s kim.

Muška intuicija

Imaš osjećaj da nešto nije u redu. Kod većine ljudi intuicija je 99,9% točna. Naravno, tu ne računamo one manijake koji su ljubomorni na cure i prije nego je upoznaju.

Izvor: inboks.net

Add Comment